JayOhm Designs is een ‘alles in één’ media- en textieldrukbedrijf.

Op het gebied van creativiteit, bestaan er geen beperkingen.

 

Wij bieden de volgende diensten:

- Custom kleding

- JayOhm Designs kleding

- Grafisch ontwerpen

- Belettering

- Fotografiewerk

- Videografisch werk

- Evenementontwerp en hosting

 

Niet je gemiddelde media- en textieldrukbedrijf

Wij zijn niet je gemiddelde media- en textieldrukbedrijf. We richten ons erop om onze klanten het volledige pakket te bieden. Onze missie is om de wereld te laten zien dat er geen limieten bestaan. We kunnen je ideeën omzetten in alles wat je maar wilt.

 

Professioneel en Betaalbaar

Deze twee woorden beschrijven ons bedrijf het beste. Ons bedrijf is niet gericht op het verdienen van geld aan grote bedrijven. We willen kleine bedrijven en starters laten zien dat je niet veel geld hoeft te investeren om kwalitatieve en betaalbare ontwerpen en kleding te krijgen.

 

De toekomst

JayOhm Designs begon als een naam, maar heeft zich niet gemanifesteerd in een beweging. We breiden ons voortdurend uit en waarderen alle ondersteuning die we krijgen.

Wie zit er achter JayOhm Designs

JayOhm Designs werd in 2014 opgericht door Jayrón Heemstadt. De oorsprong van ons bedrijf ligt in zijn passie voor textielbedrukking en grafisch ontwerpen op Aruba. In 2016 zette hij zijn reis voort in Nederland en begon hij aan een studie HBO-V aan de Hogeschool van Amsterdam. Ongeveer 5 jaar geleden kwam Blythe Licuy Tapuy in zijn leven, en samen hebben zij JayOhm Designs tot grote hoogten gebracht.

Wij zijn een groeiend, empathisch en professioneel bedrijf, en als partners streven we ernaar deze kenmerken te weerspiegelen in al ons werk. De combinatie van Jayrón's creatieve achtergrond en Blythe's betrokkenheid heeft een dynamische en succesvolle synergie gecreëerd die zich weerspiegelt in de kwaliteit van onze dienstverlening.